MakSim transferată din reanimare în salon. Iată primele declarații ale artistei, după aproape două luni de comă indusă
Veste bună despre starea de sănătate a interpretei din Federația Rusă, MakSim, care a fost scoasă acum câteva zile, din comă artificială. Interpreta va fi transferată de la terapie intensivă, într-un salon obişnuit. Anunțul a fost făcut de artistă pe pagina ei de Instagram, unde a venit și cu un mesaj de mulțumire, scrie SHOK.md.
Foto:

„Bună ziua tuturor, sunt din nou cu voi! În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor pentru grija și susținerea în această perioadă. Este foarte plăcut.

Vreau să mulțumesc medicilor și întregului personal al spitalului numărul 52. Sunt adevărați profesioniști care m-au salvat. Astăzi voi fi transferată din secția de reanimare într-un salon obișnuit.

Când medicii m-au întrebat cât timp cred că am fost în comă, am spus 2 zile. Nu-mi venea să cred că a trecut mai mult de o lună. Acum sunt încă foarte slabă, când încerc să merg, încep amețeli severe. Dar sper că în curând voi putea fi acasă ca să-mi îmbrățișez familia”, a scris artista pe pagina ei de Instagram.

Aceasta a mai adăugat: „Medicii mi-au interzis zborurile și spectacolele. Plămânii încă se restabilesc, nu trebuie să-i forțez. Dar vă sunt recunoscătoare vouă, medicilor și lui Dumnezeu, pentru faptul că continui să trăiesc pe acest Pământ, deși respir cu greu”.

Interpreta MakSim a fost internată în spital de la mijlocul lunii iunie. Medicii au decis, după câteva zile, să o conecteze la un aparat de ventilare artificială a plămânilor și artista a fost indusă în comă artificială. Asta din cauza unei pneumonii severe, care afectase plămânii artistei în proporție de 80%. Stranietatea situației era generată de faptul că testul Covid-19 a fost negativ.




Pub