În weekendul trecut a fost aplicat ultimul strat de asfalt la sensul giratoriu din Calea Ieșilor – str. Ion Creangă – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt

   1471

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică a fost așternut stratul de uzură (ultimul strat de asfalt) la sensul giratoriu din Calea Ieșilor - str. Ion Creangă - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Intervenția enunțată face parte din proiectul  „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare".

Primarul General, Ion Ceban, a apreciat efortul drumarilor, care au muncit intens, reușind să acopere întregul volum de lucru în doar două zile, deși inițial a fost prevăzut pentru 3 zile, însă vineri a plouat.  

În altă ordine de idei, edilul a ținut să mulțumească și cetățenilor pentru înțelegere și răbdare, având în vedere incomoditățile create în legătură cu suspendarea traficului la sensul giratoriu. 

Lucrările de reparație a străzii Ion Creangă, cu schimbarea tuturor rețelelor subterane și amenajarea teritoriului adiacent, au început în luna martie, a.c.