Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lucrări de reparație curentă și întreținere a infrastructurii rutiere din capitală -9 august 2021

   1611

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de 09 august, a c., pe strada Ion Creangă, aflată în reparație, muncitorii de la Î.M. Regia „Exdrupo" intervin la amenajarea racordărilor cu străzile megieșe. Tot aici are loc ridicarea la cotă a gurilor de captare a apelor pluviale, precum și montarea grilajelor lipsă (care au fost sustrase fraudulos).

Pe strada V. Belinschi, de asemenea în reparație, sunt prevăzute lucrări de amenajare a casetelor în asfalt mășcat și ridicarea la cotă a fântânilor de vizitare a rețelelor subterane. Lucrări  de asfaltare au loc și pe bd. Renașterii Naționale.

Pe străzile Industrială și Pan Halippa se desfășoară lucrări de plombare a gropilor din carosabil, iar în cartierul bd. Cuza vodă, 19 se intervine prin frezarea asfaltului degradat și amenajarea bordurilor noi.

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.