(video) „Este foarte greu pentru mine după atâția ani aici.” Lionel Messi a părăsit FC Barcelona cu lacrimi în ochi

freepressjournal_2021-08_df4843b6-034b-4d98-8831-161cc9a9c955_Untitled_design___2021_08_08T165016_098

Lionel Messi a susținut o conferință de presă la despărțirea de FC Barcelona: „Este unul dintre cele mai dificile momente pentru mine. Nu voiam să părăsesc acest club, este un club pe care îl iubesc”. Referitor la viitor, a precizat că încă nu a ajuns la un acord cu vreo echipă.

Lionel Messi a susținut o conferință de presă în care și-a luat la revedere de la suporterii echipei FC Barcelona, pe care a încheiat-o cu lacrimi în ochi. Jucătorul argentinian a fost ovaționat la finalul discursului de toată lumea prezentă în sală, printre care și mulți actuali coechipieri, după care a urmat o sesiune de întrebări, scrie Biziday.

„Este foarte greu pentru mine după atâția ani aici, întreaga mea viață. Nu sunt pregătit pentru asta. Sincer, anul trecut știam ce să spun, dar anul ăsta nu sunt pregătit. Anul acesta, eu și familia mea am fost convinși că vom rămâne aici, acasă, este ceea ce ne doream cel mai mult. După 21 de ani plec cu soția mea și cei trei copii”, a spus Messi.

Messi a precizat că momentan nu a ajuns la un acord cu niciun club, dar a recunoscut că PSG este una dintre variante. „Deocamdată nu am convenit nimic cu nimeni”, a declarat jucătorul.

Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat pe 30 iunie, iar ciuda faptului că cele două părți ajunseseră la un acord privind un nou contract, în cele din urmă acesta nu a putut fi semnat și înregistrat din cauza regulii fair-play-ul financiar impusă de Liga Profesionistă de Fotbal din Spania.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente