(video) Un pianist care cânta în aeroport a strâns 60 000 de dolari după ce un pasager l-a filmat și l-a postat pe Instagram

aD00NDAmaGFzaD03YTY4MTI0OWQ5MGUxZjI4N2FlNzAxYmViYTVkNzU2Zg==.thumb

Un pianist de 66 de ani, care cânta în Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, a avut parte de o surpriză neașteptată. Bărbatul a strâns 60 000 de dolari după ce un pasager care își aștepta zborul l-a filmat și l-a postat pe Instagram.

Tonee „Valentine” Carter, un pianist în vârstă de 66 de ani, care și-a împărtășit pasiunea pentru muzică alături de pasagerii din Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta, a primit recent cel mai mare cadou din viața sa. Un bărbat ale cărui planuri s-au schimbat în ultima clipă și a fost nevoit să aștepte o oră și jumătate în aeroport l-a auzit, iar de aici a început toată povestea, transmite Digi24.

Carter cântă la un bar în fiecare săptămână de luni până joi, iar playlist-ul său include o varietate de piese, de la cover-uri celebre, la melodii originale compuse chiar de el.

Whittaker a spus că muzica lui Carter l-a emoționat, așa că a mers la el pentru a-i vorbi și pentru a-l cunoaște mai bine. Cei doi au vorbit între piesele pe care pianistul le interpreta împărtășindu-și poveștile personale. Atunci, a apărut ideea de a-l înregistra și de a posta un videoclip pe Instagram.

Cu peste 200 000 de urmăritori pe Instagram, Whittaker a făcut un apel pentru a-l ajuta pe Carter. El a spus că inițial se aștepta să strângă aproximativ 2 500 de dolari. El și prietenii săi de pe Instagram au mai strâns anterior bani pentru diverse cauze.

Planurile lui Carter pentru banii strânși sunt demne de un om generos. Vrea doar un schimb de ulei pentru mașina sa și spune că nu are intenția de a păstra totul pentru el, ci vrea să folosească banii pentru a-i ajuta pe ceilalți.

„Acei bani nu sunt ai mei”, a spus el.

Carter a declarat că intenționează să facă donații pentru o fundație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente