Dragostea este tema pentru acasă a Taurilor: Vezi prezicerile astrale pentru astăzi

Dacă în ultima vreme ai petrecut mult timp pe scaun sau pe canapea, poate te gândești că a venit momentul să îți recapeți mobilitatea și să te bucuri de beneficiile unei doze sănătoase de energie. Și dacă vrei să te distrezi în același timp, află ce prezic astrele, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.ro

Foto: GETTY image

Horoscop 7 august 2021 Berbec

BERBECII sunt axaţi pe ordine, curăţenie şi disciplină. În casă şi în viaţă. Planificaţi-vă agenda pentru că altfel totul va fi haotic săptămâna viitoare.

Horoscop 7 august 2021 Taur

Dragostea este tema pentru acasă a TAURILOR. Simţiţi nevoia să vă exprimaţi sentimentele, iar creativitatea nu vă va lipsi, perfectă ca să pregătiţi o surpriză.

Horoscop 7 august 2021 Gemeni

Nativii GEMENI primesc veşti. În special pentru că sunteţi curioşi şi puneţi multe întrebări, dar mare grijă să nu exageraţi cu dorinţa de afla tot.

Horoscop 7 august 2021 Rac

RACII îşi fac planuri mari privind nişte cumpărături importante. Înainte să cheltuiţi prea mulţi bani, faceţi o listă cu plusuri şi minusuri.

Horoscop 7 august 2021 Leu

LEII petrec timp de calitate alături de cei dragi, momentul perfect să îşi dea refresh emoţional şi să scape inclusiv de stresul provocat de job sau de colegi.

Citește continuarea pe SHOK.md


Pub