Vrei să îți deschizi propriul restaurant? Vezi locația perfectă!
Dacă planifici în viitorul apropiat să dai start unei afaceri noi în domeniul alimentației publice și ai toate detaliile puse la punct în afară de spațiu dedicat, sau dacă îți dorești o investiție cu o capitalizare profitabilă sau poate știi cine își dorește să deschidă restaurant, vezi oferta companiei NG Invest!
Foto: NG Invest!

Compania noastră propune clienților unele dintre cele mai moderne și de calitate spații pentru restaurant. Poziționarea ultracentrală pe str. Alexandru cel Bun 47 va fi un avantaj indubitabil pentru afacerea ta, iar designul clădirii va face ca reședința localului tău să fie memorată ușor de clienți.


Așadar, special pentru tine avem un spațiu de 331 m2, în inima Chișinăului, pe str. Alexandru cel Bun 47! Suntem convinși că oferta noastră este ceea ce căutai: o locație perfectă, un design curajos și un cost special. Contactează-ne acum la numărul de telefon 076 799 978, pentru a obține mai multe informații și o ofertă de preț!


Spațiul comercial este comercializat direct de către dezvoltator fără intermediari. Acesta este la o etapă cînd poate fi pregătit fiecare mic detaliu pentru vitoarea ta afacere: de la planimetrie, comunicații, décor, electricitate pînă la cele mai mici detalii.


Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 076 799 978, pentru a vă oferi detalii suplimentare, sau pe pagina de Facebook.


// console.log('no ads situation')