Natalia Munteanu, portara naționalei feminine de fotbal a Moldovei, a câștigat Cupa Belarusului în componența echipei Dinamo Minsk

224718772_867598400539865_1206172629588564540_n-3523-1628275474
Foto: facebook.com/fcdinamominsk

Pe 6 august, pe stadionul FC Minsk, a avut loc finala Cupei Belarusului la fotbal feminin dintre FC „Minsk” și „Dinamo-BGUFK”, scor 5-0. Natalia Munteanu a jucat tot meciul și a avut o prestație excelentă împotriva principalei adversare, FC Minsk, reușind să pareze câteva lovituri pe spațiul porții.

Dinamovistele au devenit în această seară pentru a opta oară câștigătoarele cupei. Natalia Munteanu are în palmares încă patru premii mari: trofeul pentru cel mai bună portară a Belarusului, Cupa și Supercupa Belarusului și titlul de campioană a acestei țări, scrie FMF.md.

Echipa Nataliei este lideră în campionatul din Belarus, având șase puncte avans față de „Minsk”, adversara din finala Cupei. Evoluția sportivei este una spectaculoasă în actuala stagiune. Moldoveanca a jucat patru meciuri la „zero”, fapt ce i-a permis să fie desemnată cea mai bună goalkeeperă în prima parte a campionatului.

Formația Dinamo nu avut concurenți pe măsură în acest sezon, câștigând toate cele 18 meciuri disputate până acum, în care a marcat 135 goluri.

De asemenea elevele lui Iurie Maleev vor juca în acest an în Liga Campionilor la fotbal feminin contra echipei Apollon Ladies FC (Cipru). Natalia este la a treia echipă din Belarus, după ce anterior a mai jucat cinci ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno. Cu Dnepr ea a câștigat de două ori medaliile de bronz în campionatul din Belarus.

Vă reamintim că în 2020  Munteanu a fost aleasă cea mai bună fotbalistă moldoveancă a anului, în ancheta „Superlativele FMF”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente