/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

După ce s-a despărțit de Barcelona, Messi este așteptat la PSG. Va fi cel mai bine plătit fotbalist din lume

missing
07 august 2021, ora 13:35

Leo Messi s-a despărțit de Barcelona după 20 de ani și este așteptat la PSG. Presa internațională scrie că starul argentinian a bătut palma cu vicecampioana Franței și va fi prezentat oficial săptămâna viitoare, scrie digisport.ro.

Parizienii i-au pregătit lui Leo Messi un contract până în 2023, cu opțiune de prelungire pe încă un an. PSG îi pune pe masă sextuplului câștigător al Balonului de Aur un salariu stagional de 35 de milioane de euro net. Asta îl face pe Messi cel mai bine plătit jucător din lume.

Astfel, starul argentinian va avea la vicecampioana Franței exact același salariu pe care l-a avut la Barcelona după renegociere.

Mai jos, fotbaliștii cu cele mai mari salarii din fotbalul mondial. Cristiano Ronaldo (Juventus) și Neymar (PSG) completează podiumul. Pe locurile 4 și 5 se află Andres Iniesta (Vissel Kobe) și, respectiv, Oscar (Shanghai Port).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram