(foto) Noul Toyota Land Cruiser 300 a fost prezentat în Republica Moldova! Iată cât costă

Noul SUV Toyota Land Cruiser din seria 300 a ajuns într-un final şi în Republica Moldova! Un eveniment de prezentare a fost organizat în seara zilei de joi la Vinăria Poiana.

Două exemplare au fost dezvelite în faţa unui public select. Maşinile bine echipate au demonstrat nivelul lor de dotare, dar şi designul lor care a putut fi apreciat pe viu.

Printre oaspeţi s-au numărat actuali clienţi Toyota, posesori de LC 200, cât şi potenţiali viitori proprietari de LC 300. O prezență mai specială a fost a ambasadorului Japoniei în Moldova – domnul Katayama Yoshihiro.

Muzica bună şi bucatele gustoase, timpul favorabil de afară, dar şi locaţia propriu-zisă, şi-au făcut efectul şi au contribuit la crearea unei atmosfere frumoase.

Iar maşina teren şi-a marcat astfel cei 70 de ani de istorie şi printre viile ţării noastre, alături de cei mai înrăiţi fani ai modelului legendar.

Maşina este una modernă şi atractivă, nu există dubii în această privință, însă ceea ce interesează publicul şi clienţii cel mai mult este cât costă noul Land Cruiser? Avem un răspuns sub forma unui price list!

Noul LC 300 va fi disponibil în Moldova cu ambele motoare V6 twin-turbo anunţate şi în patru nivele de echipare! Vârful de gamă îl reprezintă modelul special GR Sport!

Modelul cu motor pe benzină de 3.5 litri are un preţ de start de 76.770 de dolari SUA şi poate depăşi 91.000 de dolari în cazul versiunii GR Sport cu acelaşi propulsor.

Cel mai accesibil LC 300 va fi cel cu motor diesel de 3.3 litri – de la 72.400 de dolari. Turbo dieselul îl poate avea şi versiunea GR Sport, iar această combinaţie va duce preţul până la aproximativ 90.000 de dolari.

SUV-ul este deja în showroom-ul Toyota Centru Chişinău “Continent” de pe str. Arborilor 17/1! Doritorii pot merge să îl vadă chiar acum!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/