fbpx

Cavcaliuc confirmă că se află la Londra: „Am informat oficial organele din R. Moldova”

Gheorghe Cavcaliuc confirmă că se află în Marea Britanie. Mai exact, la Londra. Liderul PACE a comunicat informația, după ce în spațiul public a apărut un filmuleț video în care acesta figurează. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gheorghe Cavcaliuc susține că stă la Londra întrucât acolo i-ar fi locul de muncă.

Da, confirm că sunt în Londra, aici îmi desfășor la moment activitatea profesională în compania internațională unde activez de peste 2 ani. Despre acest lucru am informat oficial organele din Republica Moldova. Am planificate mai multe deplasări legate de activitatea profesională și în alte țări ale lumii și, despre acest lucru, am informat anterior”, a scris Cavcaliuc.

Vezi și: Cavcaliuc, anunțat în căutare de procurori, surprins pe străzile din Londra

„Rog, să-mi fie respectat dreptul la viața privată și prezumția nevinovăției lăsând la o parte jocurile politice și insinuările”, a mai adăugat acesta.

Menționăm că Procuratura raionului Sângerei a decis trimiterea în judecată a cauzei penale în care patru membri ai partidului PACE sunt acuzați de „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și a dispus anunțarea în căutare a lui Cavcaliuc.

Anterior, Cavcaliuc a anunțat că nu intenționează să revină în Republica Moldova, menționând că a revenit în funcția pe care a deținut-o la o companie din străinătate.

Asta deși, cu puțin timp în urmă, spunea că este în drum spre casă cu familia.

Articole asemănătoare

Back to top button