‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
10.5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriGuvernul Gavrilița a fost învestit

Guvernul Gavrilița a fost învestit

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Parlamentul a acordat vot de încredere Guvernului condus de Natalia Gavrilița. Guvernul a fost învestit cu votul a 61 de deputați din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Partidul Politic Șor nu au votat. Votarea a avut loc după ce a fost restabilită energia electrică și oprită alarma de incendiu.

Săptămâna viitoare vor fi primele ședințe ale Guvernului, unde vor fi numiți oameni cinsti în funcții cheie la Guvern.

Natalia Gavrilița a spus că echipa guvernamentală are sarcina de a transforma în realitate năzuințele cetățenilor. În patru ani trebuie să se asigure că guvernul lucrează pentru cetățeni.

Amintim că, printre prioritățile noului Guvern ce ține de agricultură se numără asigurarea funcționării eficiente a instituțiilor statului pentru a asigura competitivitatea produselor agricole, dezvoltarea ramurilor conexe de produse agro-alimentare, și creșterea infrastructurii calității și siguranței alimentelor pentru a beneficia pe deplin de potențialul Acordului de Liber Schimb cu UE.

Mai multe detalii despre obiectivele stabilite pentru sectorul agricol găsiți aici.


‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›