image
Sursa foto: chisinau.md

Astăzi pe mai multe străzi din capitală se efectuează lucrări de reparație; Care sunt adresele vizate

Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 5 august, pe mai multe străzi se efectuează lucrări de reparație curentă și întreținere a infrastructurii rutiere din capitală.

Pe strada V. Belinski, aflată în reparație, drumarii intervin prin lucrări de frezare a părții carosabile, ridicarea la cotă a fântânilor de vizitare a rețelelor edilitare și amenajarea casetelor în asfalt mășcat.

Pe strada Ion Creangă, aflată în reparație, are loc pregătirea racordărilor, iar pe bd. Cuza Vodă sunt desfășurate lucrări de frezare a asfaltului.

În sectorul Ciocana are loc amenajarea trotuarelor în asfalt în preajma instituțiilor de învățământ, pe adresa str. P. Zadnipru, 14/4. Totodată, pe bd. Renașterii Naționale și pe strada Industrială sunt organizate lucrări de plombare a gropilor din carosabil.

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: