Platon, după video-ul trucat cu Ilan Șor și clona Maiei Sandu, care ar fi fost găsit în laptopul său: „Autorul s-a întrecut pe sine în răutate și prostie. Chiar astăzi îl dau în judecată”

Omul de afaceri Veaceslav Platon a venit cu o reacție, după ce a fost publicat un video trucat în care apare liderul Partidului Șor, Ilan Șor, și o clonă a președintei Maia Sandu, înregistrare ce ar fi fost găsită în laptopul lui Platon, obținut de ofițerii SIS, în urma unor percheziții.

Foto: captura ecran

„Ieri, după cum am înțeles, A. Cozer s-a întrecut pe sine în răutate și prostie. Să creeze singur falsuri, iar apoi să le expedieze altora, în special după fanfara care a răsunat în campania electorală, este o dovadă a unei „minți ascuțite”. Mai exact, a lipsei acesteia. Sunt curios ce va mormăi în instanță această perversiune morală, îmbibată cu ură și agresiune pentru tot ce este frumos? Voi iniția procesul în judecată chiar astăzi”, a menționat, pe pagina sa de Facebook Veaceslav Platon.


Liderul Partidului Șor Ilan Șor și o clonă a președintei Maia Sandu apar într-o înregistrare trucată care ar fi fost găsită în laptopul care ar aparține omului de afaceri Veaceslav Platon, obținut de ofițerii SIS, în urma unor percheziții. Jurnal TV a intrat în posesia imaginilor și le-a făcut publice în această seară.

Vedeți momentul AICI.


Pub