Reacția Președinției la video-ul trucat cu Ilan Șor și clona Maiei Sandu

Președinția a venit cu o reacție la înregistrarea trucată cu Ilan Șor și clona Maiei Sandu, care a apărut în spațiul public ieri. „Este un pericol pentru societate și este nevoie de implicarea statului”, a declarat, pentru UNIMEDIA, Sorina Ștefîrță, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu.

Foto: UNIMEDIA

„Ceea ce am văzut ieri confirmă o dată în plus lucrurile pe care doamna Președintă Maia Sandu le-a spus și cu alte ocazii: falsurile mediatice sunt un pericol pentru orice societate - mai ales pentru o societate care se vrea liberă și democratică - și este nevoie de implicarea statului, inclusiv prin reglementări de ordin legislativ”, a declarat, pentru UNIMEDIA, Sorina Ștefîrță, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu.

Liderul Partidului Șor Ilan Șor și o clonă a președintei Maia Sandu apar într-o înregistrare trucată care ar fi fost găsită în laptopul care ar aparține omului de afaceri Veaceslav Platon, obținut de ofițerii SIS, în urma unor percheziții. Jurnal TV a intrat în posesia imaginilor și le-a făcut publice în această seară.

Astăzi, și omul de afaceri Veaceslav Platon a venit cu o reacție, după ce a fost publicat video-ul trucat ce ar fi fost găsită în laptopul său.


Pub