Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona. Anunțul, făcut de clubul catalan
Lionel Messi nu mai semnează cu Barcelona. Deși părea că este doar o chestiune de timp până când argentinianul semnează noul contract, clubul catalan a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou, scrie digisport.ro.
Foto:

Acest anunț vine după ce, deși s-a crezut inițial că s-a ajuns la un acord între cele două părți, nu au putut fi îndeplinite mai multe aspecte economice ce țin de regulamentul La Liga. Lionel Messi nu a putut fi înregistrat din cauza plafonului salarial impus de oficialii campionatului din Spania.

Oficialii Barcelonei au luat masa astăzi cu Messi și cu reprezentanții săi, iar atunci a fost momentul când afacerea a picat.

„Din cauza acestei situații, Leo Messi nu poate continua la FC Barcelona. Cele două părți regretă profund că nu pot fi îndeplinite dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului”, se arată în comunicatul oficial emis de Barcelona.

„Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltarea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, au mai scris catalanii.


Pub