„The voices of our times”. Consiliului Local al Tinerilor din sectorul Botanica invită tinerii la o sesiune de instruire despre antreprenoriat

df-920×621

Consiliul Local al Tinerilor din Botanica lansează proiectul „The voices of our times”. Cu această ocazie invităm toți tinerii doritori, cu vârsta cuprinsă între 14-25 ani să afle mai multe despre drumul parcurs al antreprenorilor și al artiștilor în cariera lor.

Scopul acestui proiect este de a informa tinerii despre etapele parcursului profesional, aspectele pozitive și provocările în cariera de antreprenor și artist. De asemenea, proiectul vine să motiveze tinerii pentru a-și urma visele și a urma o cariera în aceste domenii.

Sesiunile se vor desfășura în perioada 10-21 august, în incinta Centrului Municipal de Tineret din Chișinău și Preturii sectorului Botanica. Fiecare sesiune va include în sine discuții cu tineri și nu numai, cu experiență în domeniul antreprenoriatului și artei.  Totodată, tinerii din sectorul Botanica vor avea posibilitatea să creeze noi conexiuni și să facă schimb de bune practici, prin intermediul activităților non-formale și atelierelor de discuții. Termen limită pentru a aplica este 8 august și este necesar să completați formularul de AICI.

Date de contact: Nr.tel: 068099883

E-mail: [email protected]

Facebook: https://m.facebook.com/clt.botanica/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente