image
Sursa foto: Instagram / loswhit

Un pianist de 66 de ani a primit bacșiș de 60.000 de dolari după ce a fost postat pe Instagram de un pasager din aeroport

Un pianist în vârstă de 66 de ani, care cântă în Aeroportul Internațional Atlanta, a primit recent cel mai mare bacșiș din viața sa, în valoare de 60.000 de dolari, de la un pasager care-și aștepta avionul.

Pasagerul a postat și un clip cu pianistul pe Instagram, transmițându-le urmăritorilor lui să-l sprijine pe artist.

Carter, pianistul în vârstă de 66 de ani, a fost intervievat de „Good Morning America”. Acesta le-a spus că iubește toate genurile muzicale.

„Îmi place să cânt jazz. De asemenea, îmi place pop-ul, muzica soul, muzica clasică. Și le cânt pe toate. Dacă-mi ceri să-ți cânt ceva din anii 30 – 40, o voi face. Dacă-mi ceri să-ți cânt muzică gospel, o știu și pe asta. Dacă vrei ceva muzică ritmată să-ți miști șoldurile, fii sigur că pot cânta și asta”, a spus Carter, pianistul în vârstă de 66 de ani.

Pe 21 iulie, Carlos Whittaker, speaker motivațional și autorul volumului „Enter Wild” era în aeroport, așteptând un zbor care îl ducea înapoi acasă în Nashville, Tennessee.

„Evenimentul meu din Memphis a fost anulat și a trebuit să mă întorc acasă. Așa că am stat în aeroport pentru o oră și jumătate”, a spus Carlos Whittaker pentru Good Morning America.

Whittaker a spus că l-a văzut pe Carter cântând din tot sufletul, deși nimeni nu-l asculta. Whittaker s-a așezat și l-a ascultat.

„Am fost și eu muzician. Am cântat în deschiderea multor artiști și știu cum este să nu-ți dea nimeni niciodată atenție. Așa că atunci când am văzut că nu-l ascultă nimeni, am știut ce simte. Și am vrut să vadă că cineva îl ascultă și cineva chiar îi vede talentul”, a mai spus Whittaker.

Speakerul motivațional a fost foarte emoționat de cât suflet pune pianistul în muzica sa, așa că l-a întrebat cum se numește, apoi ai început să povestească fiecare despre viața lor. În tot acest timp, Whittaker se gândea la un lucru extraordinar pentru pianist: ce-ar fi să-l filmeze, să-l posteze pe Instagram și să-și roage urmăritorii să-l susțină, relatează AlephNews.

Whittaker avea la momentul respectiv 200.000 de urmăritori pe Instagram. Așa că i-a rugat să strângă bani pentru pianistul din aeroport.

„Nu știam că se va ajunge la suma asta. Inițial am strâns 10.000 de dolari în 30 de minute”, a spus Whittaker.

Speakerul motivațional l-a filmat pe pianist în momentul în care i-a spus că oamenii de pe Instagram au strâns 10.000 de dolari pentru el, însă pianistului nu i-a venit să creadă.

„Până când am aterizat eu în Nashville, oamenii au strâns 25.000 de dolari, iar până când l-am contactat din nou s-au strâns 44.000 de dolari. La final, s-au strâns 61.000 de dolari pentru pianistul din aeroport”, a mai spus Whittawer.

Painistul a fost profund impresionat de gest, dar și de suma de bani pe care a primit-o de la niște oameni pe care nu-i cunoaște, dar care l-au ascultat într-o postare de pe Instagram.

Noutăţile partenerilor

comentarii: