Actualitate

Ce a discutat Dodon cu Platon lângă tomberoane?

Din automobil a coborât socialistul, Igor Dodon, și a urcat într-un alt automobil, parcat la câțiva metri, în care era așteptat de Veaceslav Platon. Cei doi ar fi discutat despre acțiunile și măsurile ce vor fi luate în cazul în care PAS va câștiga alegerile din 11 iulie, lucru care s-a întâmplat fiind deja previzibil încă de la acea dată.
După cum știm raiderul din CSI, Veaceslav Platon, a fugit fără probleme din țară cu ajutorul justiție controlate de liderul PSRM.
Nu este întâmplătoare nici arestarea lui Alexandru Pînzari, om care controla din umbră o serie de magistrați, foști membri ai Direcției 5, mulți fiind încă acoperiți și activi în justiția din Republica Moldova.
Veaceslav Platon a finanțat campania BECS și a lansat atacuri coordonate împotriva președintelui Maia Sandu în perioada campaniei electorale, fiind creată și o fermă de troli.
Ferma de troli a fost desființată de Serviciul de Informații și Securitate la scurt timp după întâlnirea dintre Igor Dodon și Veaceslav Platon.
Afacerile lui Igor Dodon cu Veaceslav Platon au un numitor comun sau mai bine spus un inamic comun, Maia Sandu. Cei doi sunt conștienți că o justiție indepentă iar pune pe goană sau mai grav în spatele gratiilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *