Reacția companiei „Locuințe pentru toți” la acuzațiile lui Ceban privind deposedarea Primăriei de 17 mil. lei: „Ar fi corect să spuneți adevărul, ați avea mai mult respect”

Administratorii companiei „Locuințe pentru toți” vin cu o reacție după ce primarul general, Ion Ceban, a lansat mai multe acuzații în adresa acestora. Mai exact, edilul a declarat că „bugetul Primăriei urmează a fi deposedat de 17 milioane de lei prin scheme frauduloase pe ultima sută de metri a activității actualului Guvern”. „Este vorba despre proiectul fantomă „Locuințe pentru toți” în care sunt implicați escroci, iar cu implicarea instanțelor de judecată vor să fure locuitorii Chișinăului”, a precizat ieri Ceban.

Foto: Facebook/ Locuințe pentru toți
„Domnule Primar al municipiului Chișinau, D-stra ar trebui să fiți "garanție" pentru locuitorii capitalei, cei care v-au votat și cei care nu au fost pentru D-stra. Atunci când expuneți faptele, ar fi corect să spuneți adevărul, astfel, probabil, ați putea să aveți și mai mult respect... Dar le întoarceți cum vă convine, numiți "fantome" oamenii reali, peste 200 de familii pe care le țineți în suspans (peste 700 de oameni), iar toată populația Chișinăului o duceți în eroare spunând că D-stra din numele lor ar trebui să achitați "sume enorme" la "fantome"...Vedeți, că în circa 10 ani de judecăți și litigii diverse, magistratura și toată "legea" implicată în acestea a avut destul timp ca să studieze bine toate actele și să se exprime în merit! Dar D-stra nu vă este pe plac, deoarece vă "lezează" demnitatea... d-stra nu doriți să pierdeți... public!!!
Uneori să știi a pierde, mai ales când e corect, ajută demnitatea a crește!”, se menționează într-o postare pe pagina de Facebook „Locuințe pentru toți”.

Anunțul că Primăria Chișinău poate fi prejudiciată cu circa 17 milioane de lei a fost făcut de primarul general, încă din luna februarie, în contextul în care Primăria ar putea pierde un proces la Curtea de Apel legat de compania SA „Locuințe pentru toți”, care a falimentat acum 10 ani.

Ieri, edilul Ion Ceban și-a reiterat acuzațiile, declarând că ar avea loc o „crimă împotriva locuitorii Chișinăului”. „Deposedarea bugetului Primăriei de 17 milioane de lei prin scheme frauduloase pe ultima sută de metri a activității actualului Guvern. Se cere achitarea banilor, astăzi! Este vorba despre proiectul fantomă „Locuințe pentru toți” în care sunt implicați escroci, iar cu implicarea instanțelor de judecată vor să fure locuitorii Chișinăului”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.


Pub