(video) Sună la poliție, dacă o recunoști: Femeia din imagini a furat circa 2 mii de euro dintr-o geantă uitată într-o cameră de joacă

Femeia ce apare în imagini este căutată de polițiștii, fiind suspectată de comiterea unui furt. Aceasta ar fi sustras în mod tainic o geantă de dame, în care se aflau 1830 lire sterline, buletinul de identitate și un carnet cu carduri bancare. Imaginile au fost suprinse de camerele de supravegherea.

Foto:

Oamenii legii au fost sesizați la data de 9 iulie, de către o doamnă, comunicând că i-a fost sustras geantă. Întâmplarea a avut loc în camera de schimb pentru copii din incinta unui centru comercial din capitală.

Victima a declarat polițiștilor că a intrat în camera de schimb pentru copii, iar la ieșire a uitat geanta în cabină.

Ulterior, în urma investigațiilor dispuse asupra imaginilor din camerele de supraveghere, se observă cum o doamnă intră în acea cabină și atunci când iese mărește tempoul mersului și privirea îi este îndreptată împrejur, îndreptându-se în pași grăbiți într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul material cauzat victimei este considerabil, suma totală fiind de 49 511 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare suspecta în comiterea infracțiunii riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut femeia, sunt rugate să comunice informațiile la numerele de contact: 060981215 sau 112.



Pub