Reacția lui Ilan Șor la imaginile în care ar apărea la o masă cu „Maia Sandu”

Liderul Partidului Șor a comentat imaginile în care apare alături de clona președintei Maiei Sandu. Acesta susține că este un fake și o făcătură de prost gust. „Această tâmpenie, falsitate idioată scoate la iveală faptul că oponenții noștri sunt oameni cu defecte, fără onoare și conștiință”, a scris Șor, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: Unimedia
„Acum câteva minute, am dat peste un videoclip „senzațional”, potrivit căruia aș sta de vorbă cu președintele Maia Sandu. Fără îndoială, acesta este un fake și o făcătură de prost gust. Cu toate acestea, falsul atât de neîndemânatic și neprofesionist a orbit, încât se vede cu ochiul liber. Montajul video este de slabă calitate, iar ideea comanditarilor este și mai proastă. Nu se poate face politică bazată pe minciuni, falsuri și fake-uri. Această tâmpenie, falsitate idioată scoate la iveală faptul că oponenții noștri sunt oameni cu defecte, fără onoare și conștiință”, a spus Ilan Șor.

Liderul Partidului Șor Ilan Șor și o clonă a președintei Maia Sandu apar într-o înregistrare trucată care ar fi fost găsită în laptopul care ar aparține omului de afaceri, Veaceslav Platon, obținut de ofițerii SIS, în urma unor percheziții. Jurnal TV a intrat în posesia imaginilor și le-a făcut publice în această seară.


Pub