Ce este YARDSALE în august? Este doar OAUgust!

Este un picnic mare în cea mai verde locație! Foodcourt mare, zonă echipată pentru copii și un târg în care poți găsi ce nu vei găsi altundeva în oraș!

Acum, să dezvăluim toate secretele…

Yardsale este cel mai bun loc pentru copii! Pentru a treia oară în această vară vom organiza o cursă de obstacole, unde va fi și tiroliană. Doar că de data aceasta, vom adăuga și câteva activități de apă. Așa că nu uitați prosoapele acasă. Și acolo unde este apă, sunt și caiace. Iar dacă nu ați încercat până acum raftingul pe Nistru, la Yardsale puteți studia teoria și încerca sporturi nautice și, poate chiar, să începeți un tur. Pentru cei cărora le place să deseneze mai mult decât să înoate, am pregătit până la trei masterclass: desenăm pe torbe eco, pe magneți matryoshka și pe turtă dulce! Fiecare va găsi ceva pe placul său!

În timp ce copiii se distrează, îi adunăm pe curioși în „Cortul de secrete al femeilor”, unde lectorii noștri vor împărtăși cunoștințele sacre. Antonina Podolskaya, care pregătește cel mai bun ghee din Moldova, va dezvălui secretele diferitor uleiuri pentru corp și minte.
Anita se află în Ayurveda de 7 ani și ne va spune despre beneficiile condimentelor.
Olga Gutyum, consultant în alăptarea și îngrijirea nou-născuților, cofondator al proiectului Mămica Alăptează, dezvăluie miturile comune pe acest subiect.
Yana Troian, care practică yoga de 16 ani și a predat opt ​​dintre ei, va arăta și va spune de ce este utilă yoga pentru fete, femei, viitoare mame și bunici.

După ce am adunat cunoștințe, să trecem la băuturile răcoritoare!

Va fi cald la WOWGUST Yardsale @MoldovaFilm, dar avem ceva răcoritor – miere spumantă MIED, creată după tehnologie veche. Făcut din apă, cea mai bună miere moldovenească și muuultă dragoste. La fel, puteți alege MIED Rose, care transmite catifelarea unui trandafir de ceai sau a cidrului de mere.

Ne bucurăm întotdeauna de noii membri! Mai ales celor delicioși la propriu! Bine ați venit la Craft Baza!

Misiunea băieților este de a dezvolta o cultură de servire a berii artizanale. De aceea, aceștia lansează 6 soiuri la WOWGUST pe macarale! Vor fi reprezentați patru producători locali – Craft Baza, Litra, Albeer și Labrewtory. Ne promit gustări și renumitul Pull Pork Burger.

Legendara China Wok va prezenta două tipuri de tăieței de orez – cu pui și legume fragede în sos dulce și acru, și tăieței carne de porc și legume în sos dulce și picant! Iar hitul sezonului este soba cu creveți!

În mod tradițional ne uimesc Lumen Craft Gastro! Nu au avut niciodată același meniu pe teren!

Pe 8 august la MoldovaFilm vom gusta: porumb fierbinte la grătar cu parmezan; coaste suculente pentru bere; hot dog de specializare; nuci în parmezan sau caramel; iar pentru desert – kraffins (un croissant și o brioșă în același timp).

Nu suntem mai puțin surprinși de clătite! Dacă credeți că, clătitele sunt rotunde, atunci vă înșelaț … Clătitele Matreshka sunt pătrate și foarte gustoase! Cu siguranță ar trebui să le încercați pe toate: dulce și sărate, cu carne și ciuperci, cu banane și ciocolată!

Serbarea în acompanierea unui pahar de vin e must! Luminos și variat – așa puteți caracteriza linia tinerilor AnimAliens Wines! Duminica aceasta veți putea alege ce vă place – fiecare etichetă înfățișează un animal legendar din folclorul moldovenesc. Alegeți o sticlă după gustul dvs., dar vă sfătuim să gustați toate tipurile. Lasați vinul să curgă ca un râu!

Luați loc pe iarbă, în hamace, alături de mâncarea și băutura îndrăgită! La sigur trebuie să încercați cea mai bună înghețată artizanală din Chișinău de la True Dessert, pentru că nu conține zahăr.

Să nu uitați despre alei întregi amenajate pentru cumpărături! Aici puteți găsi de toate: de la cactuși la păpuși, de la cercei la adidași, de la cărți poștale la discuri vechi, de la bralette la rochii de seară! Și dacă ați văzut deja toate acestea, ar trebui să știți – de data asta avem mulți participanți noi cu vitrine și standuri pe care nu le-ați mai văzut!

Oh, aproape că am uitat! Muzică! Dumitru Boicu este gata să vă încânte cu fiecare melodie. Veți avea ocazia să-i transmiteți în direct dorința muzicală, iar el o va îndeplini. La ora 18:00 începe un masterclass pe dansul VOGUE, care va fi ținut chiar de Nikita Mizrahi!

Fiți siguri că zâmbiți și faceți multe fotografii – căutați cabina foto MoodBoothMD și obțineți o fotografie pe loc! Iar seara dansăm cu toții la platourile Fresh Sly. În cele din urmă, ne vom întâlni cu abia în septembrie!

Intrare – 80 lei (pensionarii și copiii sub 10 ani pot intra gratuit).

Savurăm, facem cumpărături și dansăm de la 12:00 la 20:00.

Luați-vă copiii, părinții, prietenii, câinii și chiar pisicile cu voi. Fiți fericiți cu noi!

Atenție: toate măsurile de securitate anti coronavirus vor fi respectate cu strictețe pe teritoriul YARDSALE. Nu uitați măștile, iar noi vom fi responsabili pentru igienizare. Jos cu îmbrățișările – să trăiască săruturile aeriene!

Particip la organizarea și asigurarea logisticii evenimentelor corporative și culturale de mai mult de 10 ani. La Moldova.org sunt responsabil de relațiile cu clienții comerciali, dar și de toate aspectele logistice și administrative ale redacției, astfel încât colegii și colegele să nu ducă lipsă de nimic în procesul de lucru.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.