(VIDEO) Deşi se apropie 2022, un dealer din Canada încă vinde un Mitsubishi Lancer Evo X din 2015

Un dealer canadian al mărcii Mitsubishi încă încearcă să vândă un sedan sport Lancer Evolution X GSR. Maşina este produsă în 2015, are un parcurs de 99 de kilometri şi este evaluată la tocmai 147.899 de dolari canadieni (99.457 de euro după cursul actual de schimb)!

Costul este unul motivat. Exemplarul este unul dintre cele mai proaspete din această serie, asta pentru că face parte din ediţia de adio dedicată pieţei locale – Final Edition – limitată la doar 350 de unităţi. Cel din imagini este al 350-lea!

 

Automobilul este echipat printre altele cu scaune Recaro, frâne Brembo, sistem audio Rockford Fosgate, trapă, scaune încălzite, climatizare automată, Bluetooth și multe alte opțiuni.

În plus, pentru a justifica costul ridicat, este scoasă în evidenţă starea mașinii sport, cât și condițiile de depozitare a acesteia – nu a părăsit niciodată showroom-ul încălzit.

Diferențele dintre ediția finală şi modelul obişnuit au fost în principal în elemente decorative – un acoperiș negru, jante BBS, plăcuțe şi inscripții speciale, etc.

În plus, puterea motorului turbo cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri a fost ușor crescută: 307 CP şi 414 Nm în locul a 291 CP şi 407 Nm. Este cuplat propulsorul la o cutie de viteze mecanică în cinci trepte, iar tracțiunea este integrală.

Acum rămâne doar o singură întrebare: dacă nimeni nu-l va cumpăra în cel mai scurt timp, va mai prinde valoare atât timp cât stă pe loc?

Cmentariile sunt închise