Mitsubishi a decis renaşterea brandului Ralliart! Primul model preparat va fi L200 sau Outlander PHEV

La mijlocul lunii mai din acest an, când şi-a prezentat raportul fiscal pentru anul 2020, compania Mitsubishi a anunţat renaşterea diviziei sportive Ralliart printr-un simplu diapozitiv-teaser, fără prea multe detalii. Însă abia acum au apărut unele în presa niponă.

Amintim că în trecut, Ralliart a participat cu echipe proprii la o serie de raliuri prestigioase precum Dakar sau Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). În plus, sub acest brand, Mitsubishi a produs modele și componente “fierbinți” pentru piața secundară, pentru ca doritorii să-şi modernizeze independent mașinile de producție. În aprilie 2010, activitățile diviziei au fost reduse la un nivel minim.

Conform informaţiilor din presa niponă, Ralliart se doreşte acum a fi similară diviziei GAZOO Racing a Toyota, care lansează maşini şi piese sub marca GR. Reluarea dezvoltării versiunilor sportive ale modelelor de producție ar trebui să ajute compania să-şi corecteze atât pierderile de imagine, cât și situația financiară. Nu de alta, însă doar anul trecut pierderile-i au ajuns la aproape trei miliarde de dolari, se arată în raportul menţionat!

Diapozitivul de mai sus arată că unul dintre modelele care se doresc a fi modificate la capitol estetic şi tehnic (cel puţin în privinţa şasiului şi suspensiei) ar fi pickup-ul L200, cunoscut şi sub denumirea de Triton.

De cealaltă parte, BestCarWeb scrie că primul model modificat de Ralliart va fi noul Outlander în versiune plug-in hybrid! În vânzare o astfel de maşină, făcută cu inspirație de la cele de rally raid a Mitsubishi, ar trebui să apară în vara anului viitor. Crossoverul ar trebui să aibă un aspect mai agresiv și, eventual, o unitate de propulsie mai puternică.

BestCarWeb mai susține că modelul botezat Outlander PHEV Evolution urma să fie prezentat în octombrie la Salonul Auto Internaţional de la Tokyo, unul din cinci cele mai mari şi recunoscute (pe lângă cel din Detroit, Geneva, Frankfurt (mutat la München) şi Paris), însă pentru prima dată în istoria sa de 67 de ani evenimentul a fost anulat pentru 2021 din cauza pandemiei.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/