fbpx

Cinci vaci, cafea pentru toata viața, apartament, teren de casă și 150.000 de euro: Recompensa pentru aurul olimpic în Indonezia

Apriyani Rahayu şi Greysia Polii vor fi primite ca două eroine în Indonezia după ce au cucerit medaliile de aur în proba de dublu feminin la badminton, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, informează DigiSport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă asta, cele două sportive vor lua sume importante de la autorităţile guvernamentale, plus recompense importante din alte surse.

Printre cadouri, Apriyani va deveni proprietara unei suprafeţe de teren şi a cinci vaci, oferite de autorităţile districtului Konawe, de pe Insula Sulawesi, de unde este sportiva.

Apriyani şi colega sa, Greysia, vor împărţi un premiu financiar de 5 milioane de rupii indoneziene (aproape 300.000 de euro) şi fiecare dintre ele va primi un apartament de la un dezvoltator imobiliar.

De asemenea, o firmă de telefonia mobilă le va acorda aparate şi abonamente toată viaţa, iar o altă societate a anunţat că au asigurate abonamente la ce reviste îşi doresc.

Bucuria produsă de cucerierea medaliilor i-a determinat pe proprietarii unei cafenele din capitala Jakarta să le promită cafea cât trăiesc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button