fbpx

JO: Luptătoarea Anastasia Nichita a eliminat una din favorite, însă a cedat în sferturile de finală

 Anastasia  s-a calificat în sferturile de finală de la Jocurile Olimpice, după ce a învins-o pe una dintre favorite la categoria de 57 kg, pe nigerianca Odunayo Adekuoroye. Totuși, Nichita a suferit o înfrângere. Aceasta a cedat în ultimele secunde în fața sportivei din Bulgaria, Evelina Nikolova, premiantă la Mondiale și Europene.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cazul în care Nikolova va accede în finală, Anastasia va evolua mâine în recalificări.

„Jocurile Olimpice au luat sfârșit pentru mine. Dacă sunt dezamăgită este puțin spus! Am parcurs până aici un drum foarte greu. Am sacrificat atâtea și totul pentru visul meu cel mare – o medalie olimpică! Din păcate nu a fost să fie de această dată. O mică greșeală, doar 10 secunde m-au despărțit de lupta pentru medalia olimpică”, a scris Anastasia pe pagina sa de Facebook.

„Uneori sportul este prea dur cu noi, ne pune în genunchi și ne face neputincioși, alte ori ne ridică pe cele mai înalte trepte! Însa cel mai important este să ne ridicăm și să continuăm indiferent de orice obstacol! Vreau să mulțumesc celor care au fost aproape de mine și m-au susținut, care au muncit cot la cot cu mine și care au crezut în mine pâna în ultima clipă! Îmi pare rău că nu v-am bucurat. O să mă ridic și o să devin mai puternică!”, a mai adăugat tânăra.

Articole asemănătoare

Back to top button