/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Șoferul, fiind beat criță, a intrat cu mașina într-un copac. Patru persoane, printre care o femeie și copilul ei, la spital

missing
04 august 2021, ora 21:03

Un grav accident rutier s-a produs în această seară în raionul Edineț. Patru persoane, printre care o mamă și un copil de doi ani, au fost internate în spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac. La volan se afla tatăl copilului, care era beat criță.

Poliția a fost alertată acum o oră, despre faptul că accidentul s-a produs între localitățile Chiurt și Onești din raionul Edineț. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul, în vârstă de 32 de ani, conducea un „Volkswagen”.

Acesta se afla în stare avansată de ebrietate, având 1,07 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul se deplasa pe traseu, în curbă, și a pierdut controlul volanului, tamponându-se într-un copac.

Oamenii legii spun că pe bancheta din față a automobilului se aflau soția șoferului cu copilul.

În urma impactului, soția de 29 de ani și copilul de doar doi anișori, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 41 de ani, care se aflau în calitate de pasageri pe bancheta din spate, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram