image
Sursa foto: Getty Images

Se pregăteşte lovitura verii? Cristiano Ronaldo vrea să revină la Real Madrid

Cotidianul AS anunţă că starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, şi-ar dori să revină la Real Madrid în această vară.

Chiar dacă mai are un an de contract cu Juventus, Cristiano Ronaldo este decepţionat la Torino şi ar vrea să plece, susţine cotidianul AS.

Mirko Calemme, jurnalistul cotidianului madrilen, anunţă că portughezul are două opţiuni în această vară.

Prima, şi cea mai viabilă, ar fi trecerea la Paris Saint-Germain, acolo unde prietenul său, Nasser Al-Khelaifi l-ar aduce dacă în cele din urmă, Kylian Mbappe va pleca la Real Madrid. Dacă PSG îl va mai ţine un sezon pe Mbappe, devine imposibil ca Ronaldo să mai ajungă pe Parc de Princes.

Pe de altă parte, sursa citată notează că lui Cristiano Ronaldo i-ar surâde şi ideea unei reveniri la Real Madrid. O portiţă care s-a redeschis odată cu revenirea lui Carlo Ancelotti, un tehnician cu care Cristiano nu doar că a avut rezultate, dar s-a şi înţeles excelent.

Cristiano Ronaldo a jucat între 2009 şi 2018 la Real Madrid şi a devenit o adevărată legendă pentru gruparea blanco. Portughezul are 450 de goluri marcate în 438 de meciuri jucate în tricoul blanco şi a cucerit de patru ori UEFA Champions League. În total, la Real Madrid, Cristiano Ronaldo are 15 trofee importante. A ajuns la Juventus în sezonul 2018/2019 şi a marcat 101 goluri în 133 de partide disputate în tricoul italienilor.

Ronaldo a avut un sezon dificil la Juventus şi a terminat doar pe locul 4 în clasamentul din Serie A. Portughezul a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 29 de goluri, în 33 de meciuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: