image
Sursa foto: Jurnal.md

Furnizorul de apă anunță noi sistări; Adresele vizate

Consumatorii străzilor Movileni, Liviu Rebreanu și Călătorilor din capitală vor rămâne joi fără apă la robinet. SA „Apă-Canal Chișinău” precizează că sistările sunt planificate între orele 09.00 și 23.00.

În această perioadă, vor fi efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Tot joi, între orele 09.00 și 17.00, ACC va efectua lucrări planificate la stația hidrofor Cruzești. Ca urmare, în localitate va fi oprită furnizarea apei.

De la ora 09.00 și până la ora 16.00, este posibilă deconectarea apei pe strada N. Iorga, 9/1 din capitală. Potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Noutăţile partenerilor

comentarii: