(video/foto) Zeci de preoți și enoriași au protestat în centrul capitalei contra vaccinării anti-Covid: „Vrem să fim doar informați nu cu forța vaccinați”

Un grup de preoți și enoriași au organizat un protest în centrul capitalei contra vaccinării anti-Covid-19 și certificatelor Covid-19 cu pancarte pe care scria „Stop vaccinare obligatorie”, „Vrem să fim doar informați nu cu forța vaccinați”.

Foto:

Unul dintre preoții a declarat că nu sunt contra vaccinării, dar susțin ca acesta să aibă loc la alegerea fiecărui cetățean, deși în Republica Moldova nu există nici o prevedere legală care să oblige cetățenii să se vaccineze.

Igor Grosu, a avut o întrevedere ieri cu Înalt Preasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al întregii Moldove, căruia i-a mulțumit pentru felicitările adresate cu prilejul alegerii sale în funcția de Președinte al Parlamentului Republicii Moldova.

„I-am adus mulțumiri și pentru darul oferit - o icoană a Sf. Ierarh Gavriil Bănulescu-Bodoni. În același timp, am discutat despre importanța dialogului și cooperării între Biserică și Stat, mai ales în condiţiile crizei pandemice şi economice cu care ne confruntăm în ultima vreme”, a scris Grosu pe pagina sa de Facebook.





Pub