Bărbatul, acuzat că a ucis cu ranga metalică un tânăr, la Florești, dat în căutare. Instanța a emis un mandat de arest pe numele acestuia

Suspectul în omorul tânărului de la Varvareuca, raionul Florești, a fost trecut din arest la domiciliu în stare de prevenție de arest. Procurorul pe caz, Ion Prodan, a confirmat pentru UNIMEDIA, că acesta a fost dat în căutare internațională.

Foto: UNIMEDIA

Bărbatul acuzat că a omorât un tânăr de 19 ani din satul Varvareuca, după ce l-a lovit cu o rangă metalică în cap, nu s-a prezentat în fața instanței de judecată. Acesta era plasat în arest la domiciliu, dar ar fi dispărut din locuință.

Oamenii legii afirmă că acesta și-ar fi recunoscut vina, pentru omorul băiatului atacat cu bestialitate, la Florești, care a decedat la sfârșitul lunii ianuarie.

Acesta s-a zbătut zece zile între viață și moarte la Spitalului Raional Florești.

Cazul a avut loc în noaptea lui 16 ianuarie, în jurul orei 02:35 când un tânăr, cu vârsta de 19 ani împreună cu un alt tânăr de 25 ani de ani, se aflau în incinta stației PECO.

La un moment dat, de ei s-a apropiat un alt bărbat, cu vârsta de 28 de ani, care ar fi început să-l lovească pe tânărul de 19 ani cu o rangă metalică.

Prietenul său de 25 de ani a încercat să-i ia apărarea, dar a primit și el o lovitură.


Pub