Sergiu Litvinenco renunță la mandatul de deputat pentru fotoliul de ministru al Justiției: Vom porni reforme, pe care toată țara le așteaptă

Sergiu Litvenenco, desemnat pentru funcția de ministru al Justiție în echipa, care va forma noul Guvern, a Nataliei Gavrilită, a venit cu un mesaj pe rețelele sale de socializare în care își asumă angajamentul pentru realizare programul electoral PAS, votat pe 11 iulie. „Împreună cu toată echipa guvernamentală vom porni reforme adevărate, pe care toată țara le așteaptă”, scrie Litvinenco.

Foto: UNIMEDIA

„Sunt onorat să fiu propus de Natalia Gavrilița în calitate de ministru al justiției, un portofoliu important și decisiv în obiectivul asumat de echipa noastră, lupta cu corupția. Știu cât de mari sunt așteptările cetățenilor și sunt determinat să muncesc zi de zi pentru a nu dezamăgi oamenii noștri și a porni vremurile bune și în justiție. La minister îmi propun să realizez obiectivele asumate în programul electoral PAS pentru care cetățenii noștri au votat pe 11 iulie. Împreună cu toată echipa guvernamentală vom porni reforme adevărate, pe care toată țara le așteaptă”, scrie pe pagina sa de Facebook, Sergiu Litvinenco.

Natalia Gavrilița, oficial desemnată la funcția de prim-ministră de președinta Republicii Moldova, a depus astăzi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.


Pub