Alertă de corupție de la Ion Ceban: „Chiar în aceste momente capitala este deposedată de 17 mil. lei"

Edilul capitalei, Ion Ceban, anunță „crimă împotriva locuitorii Chișinăului”. Ceban afirmă, într-o postare pe rețelele de socializare, că actualul Guvern, pe ultima sută de metri, vrea să deposedeze bugetul primăriei de 17 milioane de lei, prin scheme frauduloase.

Foto: UNIMEDIA

„Crimă împotriva locuitorii Chișinăului!

Deposedarea bugetului primăriei de 17 milioane de lei prin scheme frauduloase pe ultima sută de metri a activității actualului Guvern.

Se cere achitarea banilor, astăzi!

Este vorba de proiectul fantomă „Locuințe pentru toți” în care sunt implicați escroci, iar cu implicarea instanțelor de judecată vor să fure locuitorii Chișinăului.

Rog Ministerul Finanțelor să stopeze această ilegalitate până la învestirea noului Guvern.

Fac apel către toată conducerea, Președinție, Parlament să oprească acest dezmăț, iar cazul să fie examinat de noua componență a guvernului”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Anunțul că Primăria Chișinău poate fi prejudiciată cu circa 17 milioane de lei, a fost făcut de primarul general, încă din luna februarie, în contextul în care Primăria ar putea pierde un proces la Curtea de Apel legat de compania SA „Locuințe pentru toți”, care a falimentat acum 10 ani.


Pub