(foto) Mărgele, dibăcie și creativitate – toate regăsite în lucrările realizate de Vlada Lupu, o liceană originară din Briceni

FotoJet

Vlada Lupu este o tânără liceană din raionul Briceni, care, cu ajutorul creativității și dibăciei sale, reușește să mânuiască mărgelele în cel mai simpatic mod, efectuând butoniere, accesorii pentru mirese și multe alte lucrări.

Din spusele tinerei, pasiunea sa pentru această activitate a apărut în momentul în care a primit un cadou din această categorie, care, ulterior, i-a trezit interesul.

„Am început să realizez lucrări pentru plăcerea proprie și pentru a surprinde persoanele dragi cu ceva deosebit și, în timp, am observat că din această activitate poți obține și un venit”, povestește Vlada.

Astfel, această pasiune a crescut treptat într-o mică afacere proprie, iar din spusele Vladei, procesul de creare a articolelor, rezultatul plăcut ochilor și clienții satisfăcuți îi asigură împlinirea proprie, motivația și inspirația de care are nevoie pentru a continua și pentru a se dezvolta.

Vlada mai menționează că, pe lângă cele enumerate mai sus, activitatea sa necesită multă inspirație, atenție și creativitate. Astfel, combinând toate aceste lucruri, tânăra reușește să meșterească articole deosebite și personalizate.

„Fiecare lucrare are farmecul sau aparte și sunt deosebite prin faptul că le realizez sută la sută manual și îmi depun toată dragostea și străduința pentru a obține o lucrare excepțională”, spune Vlada.

În cele din urmă, Vlada îndeamnă pe toți să-și îmbrățișeze pasiunea și să găsească modul de a o transforma într-o mică afacere. Mai jos, putem vedea cum îi reușește acest lucru tinerei, cu ajutorul unei serii de fotografii ale lucrărilor sale, iar pagina de Facebook, unde puteți vedea mai multe articole sau prin intermediul căreia o puteți contacta pe tânără, o găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente