(VIDEO) Noul Acura NSX Type S va fi disponibil la nivel internațional

Acura a lansat astăzi primele imagini ale celui mai performant NSX stradal făcut vreodată. Supercarul NSX Type S cu producție limitată va fi dezvăluit în ziua de 12 august în cadrul Monterey Car Week.

https://youtu.be/voA0-RqggsA

Fiecare Acura NSX din gama anului 2022, produs la Performance Manufacturing Center din Ohio, va fi un model Type S de ediție limitată, alimentat de o versiune modernizată a sistemului de propulsie care combină un V6 twin-turbo şi un sistem Sport Hybrid SH-AWD.

Pentru a marca ultimul an de producție a generaţiei actuale NSX, doar 350 de supercaruri exclusive vor fi disponibile în întreaga lume, dintre care 300 vor oferite în Statele Unite ale Americii, astfel fiind pentru prima dată în istorie când un NSX Type S se va vinde în afara Japoniei. Automobilul va fi disponibil la comandă instant, din ziua premierei mondiale.

Cu o producție totală plafonată, noul NSX Type S este destinat să se alăture rândurilor de modele NSX de primă generație unice și de colecţie, cum ar fi ediția NSX Zanardi din 1999 (51 de maşini produse) și variantele pentru piaţa internă japoneză, cum ar fi NSX-R (483 produse între 1992 și 1995), NSX Type S (209 construite între 1997 și 2001) și NSX Type S-Zero (30 în total între 1997 și 2001).

Până în prezent, vânzările NSX de a doua generație totalizează peste 1.500 de unități în SUA și peste 2.500 la nivel global.

Vezi şi: (video) Unde şi cum se produce această frumuseţe numită Acura NSX

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/