(VIDEO) Audi anunţă despre înregistrarea unui timp record pe Nürburgring cu noul RS 3

Cu un timp de 7 minute şi 40.748 secunde, noul Audi RS 3 Sedan este anunţat drept cel mai rapid model compact care a făcut un tur al circuitului german Nürburgring Nordschleife.

În iunie 2020, pilotul de curse și de teste al Audi Sport, Frank Stippler, a depășit recordul precedent în această clasă cu 4.64 secunde.

Iar în clasamentul general, în privinţa timpului setat, a putut trece înaintea unor modele precum Porsche Taycan Turbo şi Cayman GT4, Aston Martin V8 Vantage, Nissan GT-R, Lamborghini Murciélago SuperVeloce LP670-4, etc!

Producătorul german spune că performanţa a putut fi înregistrată, mai presus de toate, datorită noului separator de cuplu standard, care asigură o distribuție a cuplului complet variabilă pe puntea din spate.

Automobilul folosit a mai avut anvelope semi-slick Pirelli P Zero Trofeo R, care sunt acum opționale din fabrică pentru prima dată, frâne carbo-ceramice cu discuri de 19 inci pe puntea din faţă și suspensie RS sport plus cu amortizoare adaptive.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/