/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un călugăr de la Orheiul Vechi a murit, după ce ar fi căzut de pe stânca pe care este amplasată mănăstirea

missing
03 august 2021, ora 20:00

Un slujitor al bisericii din satul Butuceni, în vârstă de 50 de ani, a murit, după ce ar fi căzut de pe stânca pe care este amplasată mănăstirea Orheiul Vechi. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 15:05, de către un locuitor al satului Trebujeni, raionul Orhei, care l-a depistat pe călugăr zăcând la sol, la poalele stâncii. Bărbatul s-a dovedit a fi din raionul Călărași, iar în ultimii doi ani a slujit în biserica satului Butuceni.

Ajunși la fața locului, medicii au constat decesul. La examinarea preliminară, pe suprafața cadavrului au fost depistate multiple traume, cel mai probabil fiind primite în urma căderii.

Polițiștii stabilesc în continuarea toate circumstanțele producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram