(foto) Eșecul primului mariaj nu le-a spulberat speranța. Vedete din Moldova care s-au recăsătorit după divorț

Eșecul primului mariaj le-a lăsat un gust amar, dar nu le-a spulberat speranța. Nici după divorț, unele vedete nu și-au pierdut credința în dragoste și au luat-o de la capăt, alături de altă persoană, scrie SHOK.md.

Foto: shok.md

Vă prezentăm, mai jos, câteva vedete autohtone, care s-au recăsătorit, după divorț:

Adrian Ursu

Adrian Ursu a trecut și el printr-un divorț. Acesta a fost căsătorit cu Doina Cernavca, cea care îi era PR manager, iar căsnicia lor nu a durat mult. Într-un interviu pentru ApropoMagazin, Doina spune că dacă nu au găsit motive să fie din nou împreună, pentru că fostul ei soț nu și-a dorit asta. În anul 2013, interpretul s-a recăsătorit cu Irina Negara, iar acum sunt fericiți și o cresc împreună pe fiica lor, Maria-Andreea.


Daniela Ciocanu

Prima căsnicie s-a soldat cu un eșec și pentru jurnalista Daniela Ciocanu. Aceasta a divorțat și a ezitat mult timp să se recăsătorească. Viața ei s-a schimbat atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț, Victor Ciocanu, alături de care și-a regăsit liniștea și echilibrul emoțional. Acum, soții Ciocanu au o fetiță, Miranda , care a împlinit doi anișori pe 16 mai și le aduce doar zâmbete și bucurii.



Valentin Uzun

Primul mariaj nu a mers nici în cazul muzicianului Valentin Uzun. Acesta a divorțat de soprana Ana Cernicova, alături de care are o fetiță Amelia. După divort, solistul Tharmis și-a refăcut viața alături de o brunetă pe nume Nadejda , care i-a dăruit încă doi copii. Cei doi foști soți păstrează relații amicale de dragul copiilor.

Xenia Deli

Moldoveanca Xenia Deli a mai fost căsătorită cu un cetățean al Statelor Unite ale Americii. Însă după divorț și-a refăcut viața cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif și are o fică de 3 anișori.


Despre alte vedete care s-au recăsătorit după primul divorț citiți pe SHOK.md.


Pub