„Omul potrivit la locul potrivit”: Cine este polițistul care a salvat tânăra care a încercat să-și ia viața cu pastile

Polițistul de frontieră, Chiril Guzun, este cel care a salvat viața tinerei care a încercat sâmbătă să-și pună capăt zilelor. Oamenii legii au oferit mai multe detalii despre intervenția de la miezul nopții.

Foto: politia.md

„Sâmbătă, era trecut de miezul nopții când cineva din cunoșcuți i-a transmis mai multe mesaje despre o tânără care ar intenționa să-și pună capăt zilelor. Mesajele de adio erau transmise unei prietene care se află peste hotarele țării, iar cea din urmă a contactat mai multe persoane din Republica Moldova care ar putea interveni în ajutorul tinerei aflată în dificultate. Strigătul de ajutor a fost auzit de inspectorul principal Chiril Guzun, fără a sta pe gânduri s-a deplasat la adresa de domiciliu a tinerei, concomitent solicitând intervenția și altor autorități competente”, spune oamenii legii.

Polițistul de frontieră, ajuns la fața locului, a găsit tânăra, în vârstă de 27 de ani, în stare inconștientă.

„În unul din mesajele de adio, aceasta a afirmat că administrase mai multe pastile. Totuși, acționând rapid a reușit să ajungă la timp, salvându-i viața”, spune poliția.

Inspectorul principal Chiril Guzun anterior a fost cel care a returnat un portmoneu cu bani, găsit în preajma pieței centrale în timp ce se afla în misiune de menţinere a ordinii publice în or. Chişinău, în perioada pandemică.

O tânără, în vârstă de 28 de ani, a fost salvată, după ce ar fi încercat să se sinucidă cu pastile. Aceasta a fost găsită sâmbătă, în stare inconștientă în fața unui salon de frumusețe din capitală.


Pub