Inițial, bucătarul planifica să gătească 700 de litri de borș tradițional, după o rețetă veche, dar și-a întrecut așteptările și a gătit tocmai 1101 de litri.
„Am pregătit borșul doar din produse locale, cumpărate, în mare parte, de la piață. Sunt localnic și pot să spun cu siguranță că aici, ingredientele pentru acest fel de mâncare sunt cele mai accesibile”, a relatat Vladimir Zemlyanov.
Datorită acestei performanțe, bucătarul a ajuns în Cartea Recordurilor din Rusia. Vladimir Zemlyanov nu exclude că în viitor ar putea să-și bată propriul record.
Pentru a pregăti cele peste 1000 de litri de borș, echipa din Kuban a avut nevoie de 80 kg de ceapă și morcovi, 120 kg de cartofi, 100 kg de carne, 100 kg de varză proaspătă, 80 kg de sfeclă, 25 kg de roșii, 50 kg de pastă de roșii, 20 kg de ardei grași și 5 kg de ierburi.
Potrivit legislației, suntem obligați să cenzurăm comentariile ce incită la ură, reprezintă atac la persoană sau conțin cuvinte necenzurate.
Vă îndemnăm la discuții decente!