Principală  —  IMPORTANTE   —   Poliția anunță că un bărbat…

Poliția anunță că un bărbat s-a sinucis la Bălți, după ce l-a omorât pe bărbatul cu care și-a văzut soția în fața unui bloc de locuit

Foto: Poliția R. Moldova

Un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a strangulat după ce l-a omorât pe bărbatul cu care și-a văzut soția în fața unui bloc de locuit, anunță Poliția R. Moldova.

Potrivit autorităților, în după amiaza zilei de azi, 2 august, bărbatul în vârstă de 44 de ani, întorcându-se acasă, și-a văzut soția împreună cu un bărbat în vârstă de 53 de ani în fața unui bloc de locuit, fapt ce l-ar fi determinat să aplice arma de foc asupra ambilor. În rezultat, bărbatul de 53 de ani a decedat pe loc, iar femeia a fost rănită la mână, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Arma din care a fost comisă crima era deținută legal.

„Bărbatul care a comis crima a fost depistat de polițiști, strangulat, în subsolul blocului de locuit unde a comis omorul. Preliminar s-a stabilit că, o femeie de 40 de ani locuia împreună cu soțul său de 44 de ani în blocul de locuit respectiv”, se arată într-o notă informativă.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 16:13, poliția din Bălți a fost sesizată referitor la faptul că, în curtea unui bloc de locuit din municipiul Bălți, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 53 de ani, cu plagă în regiunea cutiei toracice provocată prin împușcătură. Alături de corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depistată o armă de foc.

La moment, sunt întreprinse măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.