17:16:46 29.03.2024
Stiri

PREȘEDINTELE Maia Sandu a REFUZAT să treacă vama FĂRĂ rând: Insistențele Poliției de Frontieră nu s-au soldat cu succes

Actualitate 02.08.2021 16:14 Vizualizări173588 Autor: Ziarul National
PREȘEDINTELE Maia Sandu a REFUZAT să treacă vama FĂRĂ rând: Insistențele Poliției de Frontieră nu s-au soldat cu succes
Poză simbol


Președintele Maia Sandu și-a petrecut weekendul trecut la munte în România, unde a „cucerit” Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România, situat în Masivul Făgăraș. Din moment ce a plecat în vacanță, Maia Sandu, spre deosebire de Igor Dodon, a renunțat și la privilegiile de președinte. Mai exact, Maia Sandu s-a comportat ca o persoană fizică când a ajuns la punctul de trecere a frontierei R. Moldova, iar polițiștilor de frontieră nu le-a venit să creadă că în mâinile lor a ajuns pașaportul șefului statului.

Potrivit realitatea.md, care face referire la surse demne de încredere, automobilul în care se afla Maia Sandu s-a aliniat în rândul format la punctul de trecere. Tradițional, un polițist de frontieră se apropia de mașinile aflate în coloană, pentru a verifica numărul de pasageri aflați în fiecare mijloc de transport, dar și să colecteze pașapoartele. Mare le-a fost surpriza s-o vadă într-un automobil pe Maia Sandu.

Maia Sandu a refuzat categoric să beneficieze de facilități, inclusiv să treacă pe culoarul destinat deținătorilor de pașapoarte diplomatice, chiar dacă angajații Poliției de Frontieră au insistat de câteva ori. Maia Sandu a continuat să-și aștepte rândul printre celelalte mașini. „Au mers și alți doi colegi și i-au propus același lucru, să treacă pe un culoar separat, să nu stea în rând, iar în scurt timp vor fi gata și actele. Însă au primit același răspuns”, a adăugat sursa citată.

Astfel, Maia Sandu și-ar fi continuat drumul fără a se evidenția din mulțime și a face uz de privilegiile prezidențiale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md