11:43:15 29.03.2024
Stiri

Un strop de bucurie pentru copii internați la Institutul Oncologic din Chișinău: Teren de joacă, renovat cu suportul Asociației Investitorilor din România în R. Moldova

Actualitate 02.08.2021 18:17 Vizualizări1027 Autor: Ziarul National
Un strop de bucurie pentru copii internați la Institutul Oncologic din Chișinău: Teren de joacă, renovat cu suportul Asociației Investitorilor din România în R. Moldova


Micuții internați la Institutul Oncologic din Chișinău își vor putea alina durerea la un teren de joacă, inaugurat la finele săptămânii trecute, după ce a fost reamplasat și renovat la inițiativa Asociației „Viața fără leucemie”.

„Acum, acest părculeț a devenit un refugiu plăcut pentru copiii internați în secțiile Hematologie și Oncopediatrie, dar și pentru părinții care îi îngrijesc în spital. Aici, micuții sunt în siguranță, se umplu de energie, uită de patul și de holurile din spital”, susțin inițiatorii proiectului.

La această acțiune de caritate au participat și agenții economici din România care au afaceri în R. Moldova.

„Deoarece credem cu tărie în responsabilitatea socială, în data de 30 iulie am avut onoarea să fim prezenți la inaugarea terenului de joacă amplasat pe teritoriul Institului Oncologic. Pentru Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova este o mândrie să fie mereu prezentă acolo unde putem sa aducem zâmbete și puțină alinare”, se arată într-un mesaj al Asociației.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md