Horoscopul banilor pentru luna August 2021. Ce zodii sunt sortite abundenței

02 Aug. 2021, 10:03
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
02 Aug. 2021, 10:03 // Au Bani //  MD Bani

Stabilitatea financiară este un capitol destul de sensibil și la care trebuie lucrat o viață întreagă pentru a avea beneficiile și efectele dorite. Din această cauza, mulți ne axăm pe acest domeniu și le uităm pe toate celelalte, lucru ce afectează bunul mers al vieții noastre.

În cele ce urmează, vom vedea care sunt zodiile mai norocoase din acest punct de vedere, care nu se vor stresa atât de tare, așadar, ne vom axa pe horoscopul banilor pentru această luna.

Berbec
Având în vedere că nu stai locului o clipă și te-ai implicat în ultimul timp în foarte multe proiecte și activități, nu ai cum că în această luna să nu culegi roadele. Va fi o luna în care vei avea mare noroc la bani.

Taur
Chiar dacă lunile trecute ai împrumutat o suma mai mare de bani unei persoane în care nu aveai așa mare încredere, ți se întoarce în luna august, cu un plus substanțial.

Gemeni
Eșți adeptul exceselor și cheltuielilor inutile și reușeșți să rămâi aproape pe zero. Trebuie să-ți faci o lista a priorităților, deoarece nu este o perioada bună pentru a fi iresponsabil.

Rac
Reușeșți să faci câteva schimbări pe acest plan și se pare că în bine, după o lungă perioada de stagnare. Cu toate acestea, mare grijă în cine ai încredere și în ce afacere investești!

Leu
Ți se vor cere niște sume mari de bani, pentru simplul fapt că ai uitat de niște datorii mai vechi. Sunt necesare niște schimbări pentru o stabilitate financiară mai bună decât cea din prezent.

Fecioară
Vei avea parte de o suma de bani ce va veni de nicăieri. Nu te gândi acum că este tot ce-ți trebuie pentru a nu mai munci un an de zile, însă te vor ajută în planuirea unei vacanțe pentru persoană iubita.

Balanță
Traversați o perioada nu prea satisfăcătoare din punct de vedere financiar, deoarece v-ați implicat în multe afaceri și ați investit probabil mai mult decât dispuneți. Înregistrați pierderi în luna august, așa că evitați orice tip de cheltuială.

Scorpion
Sunteți pe linia de plutire însă va doriți ceva mai mult. Puteți apela la ajutorul celor din jur pentru a primi un împrumut, însă nu va recomandăm să va întindeți mai mult decât va ține plapuma.

Săgetător
Nu dai dovadă de prudență și nu te gândești de două ori înainte de a scoate portofelul la înaintare. Chiar dacă ai un fond bunicel, asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu banii în stânga și-n dreapta.

Capricorn
Îți intră în cont o suma considerabilă, cu toate că în ultima perioada ați avut parte numai de pierdere în tot ce ai investit. Tot ce trebuie să faci acum este să te gândești pe ce să îți cheltui banii.

Vărsător
Vei avea parte de unele dezamăgiri din partea unei persoane în care aveai încredere și care te plătește. Nu duci lipsa de finanțe însă, orice ban în plus contează.

Pești
La capitolul bani stai destul de bine, deoarece tocmai ai primit salariul sau o recompensă. Ai tendința de a cheltui cam toată suma primită și restul lunii să rămână pentru păreri de rău.

Sursa

Realitatea Live

08 Mai 2024, 20:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Mai 2024, 20:50 // Actual //  Lupu Eduard

Rectorul Universității Tehnice din Moldova (UTM), Viorel Bostan, a făcut anunțul oficial, în carul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, că Universitatea de Stat din Moldova și UTM urmează să se unească sub un singur nume nou. Această mișcare reprezintă un pas semnificativ în consolidarea și modernizarea învățământului superior din Republica Moldova.

Fuzionarea celor două instituții de învățământ superior vine în contextul unei inițiative menite să optimizeze resursele și să sporească calitatea educației superioare în țară. Prin unirea lor, se va crea o instituție academică mai puternică și mai competitivă, capabilă să ofere programe educaționale diversificate și de înaltă calitate.

Noul nume al instituției rezultate din fuziunea dintre USM și UTM va fi Universitatea din Chișinău. Această schimbare va reflecta identitatea și misiunea noii entități academice, care va servi comunitatea academică și societatea în ansamblu într-un mod mai eficient și mai eficace.

„De câțiva ani, analizăm constant clasamentele internaționale și, din păcate, nu am reușit să ne includem în aceste topuri”, a declarat Bostan. „De exemplu, în timp ce în trecut Times Higher Education enumera aproximativ 600 de universități, astăzi lista depășește 2003, iar noi încă nu am reușit să ne poziționăm în acest clasament”, declara săptămâna trecută, la consiliul rectorilor, Viorel Bostan.

Bostan a subliniat importanța atragerii studenților internaționali pentru a consolida universitățile din Moldova, dar a evidențiat și nevoia de resurse și capacități pentru a realiza acest lucru. În acest context, el a propus inițierea unui proces de fuziune între Universitatea Tehnică și Universitatea de Stat din Moldova, nu prin absorbție, ci printr-o colaborare între două instituții care au o istorie comună de colaborare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău