(foto) BMW M îşi prezintă primul Safety Car complet electric

Este gata prima aplicaţie a noului BMW i4 M50, înainte de a ajunge la primii proprietari începând cu luna noiembrie. Modelul s-a transformat în primul Safety Car complet electric de la BMW M!

Maşina va fi utilizată în Cupa Mondială FIM Enel MotoE cu ocazia Grand Prix-ului de Motociclism al Austriei, care va avea loc la 15 august pe Red Bull Ring (Austria). Aceasta va înlocui BMW i8 Safety Car, care anterior a condus plutonul în competiţia motocicletelor electrice, care are loc în cadrul programului de susţinere pentru MotoGP.

Noua maşină de siguranţă pentru Cupa Mondială FIM Enel MotoE se bazează pe BMW i4 M50, care va fi lansat în noiembrie 2021. Primul automobil de performanţă complet electric de la BMW M GmbH va oferi o plăcere intensă de a conduce.

Cu un motor electric atât pe puntea faţă, cât şi pe cea spate, generând o putere totală de 544 CP, şi tehnologia şasiului specifică M, oferă o dinamică fascinantă. Experienţa de condus plină de emoţie este subliniată în special de acustica de condus, care a fost dezvoltată de la zero pentru automobilele BMW M electrice. Cu toate proprietăţile sale, BMW i4 M50 reprezintă baza perfectă pentru utilizarea ca Safety Car în MotoE.

Cupa Mondială FIM Enel MotoE face parte din calendarul Campionatul Mondial MotoGP din 2019. Seria complet electrică, cu motociclete Energica, oferă curse palpitante, cu dueluri directe, şi bătălii interesante pe unele dintre cele mai emblematice circuite din cursele de motociclete.

Vezi cum arată şi maşina de siguranţă a mărcii din Formula E: (foto) BMW a construit un Safety Car unic pentru Formula E

Cmentariile sunt închise