/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un tânăr beat și fără permis, prins conducând cu viteză pe străzile Capitalei. Mașina era furată

02 august 2021, ora 17:47

Un tânăr de 25 ani a fost prins beat în timp ce conducea haotic și cu viteză excesivă un automobil pe străzile Capitalei. Potrivit oamenilor legii, mașina ar fi fost furată, iar șoferul nu avea permis de conducere.

Totul s-a întâmplat astăzi. După ce a fost reținut la intersecția străzii Ismail cu bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul Drager, care a arătat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru audieri. Totodată, i-au fost recoltate probele biologice, pentru a stabili cu exactitate gradul de alcoolemie.

Oamenii legii urmează să inițieze o cauză penală pentru „Răpirea mijlocului de transport”, iar mai multe detalii urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram