Vrea sa revină în pușcărie, cu orice preț: Bărbatul, care a stricat un geam la Guvern a făcut o tentativă similară și la Parlament

Bărbatul care a spart geamul Guvernului Republicii Moldova, a vrut să strice și geamurile de la Parlament. Cazul a avut loc în această dimineață.

Foto:

„Angajații de la INSP au observat un bărbat lângă clădirea Parlamentului și care avea un comportament suspect, apropiinduse acesta a comunicat că vrea să strice geamul pentru a fi reținut. Bărbatul a fost condus la IP Buiucani, toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a declarat ofițera de presă, Natalia Stati. 

Un bărbat a spart unul dintre geamurile clădirii Guvernului. Imediat, acesta a fost reținut de poliție. Potrivit martorilor, acesta a spart geamul cu o piatră de pavaj pe care a adus-o dintr-un parc.

„Eu am spart fereastra, pentru că judecătoria nu vrea să mă închidă în pușcărie. Am 60 de dosare. Închideți-mă, că eu nu am casă, nu am unde să trăiesc. Ei îmi amână dosarele de luni de zile, eu dorm pe afară”, spunea bărbatul.


Pub