07:55:38 29.03.2024
Stiri

Deja e bine, de ce să riscăm?

Actualitate 01.08.2021 10:24 Vizualizări2115 Autor: Ziarul National
Deja e bine, de ce să riscăm?


Trustia, elegii politicoase

Deja e bine! Treaba e ca și făcută! Pentru prima dată în istoria iData, mai mult de jumătate din cetățeni chestionați (52,4%) consideră că sunt lucruri în Republica Moldova care merg într-o direcție corectă. Nota bene: acest rezultat remarcabil a fost obținut în lipsa Guvernului, care încă se mai zămislește în burta transgenderistă a Parlamentului. Cifra optimiștilor va crește vertiginos după ce miniștrii / ministrele noastre-născuți / te se vor așeza în scaunele lor și vor începe să conducă sub bagheta magică a prim-ministrei Natalia Gavriliță. Iar dacă noua guvernare va demonstra că nu fură, „va fi deja un progres uriaș în raport cu guvernările anterioare”, după cum bine spunea deputatul-parașutist sau viceversa, Oazu Nantoi, și multpătimitul nostru popor va atinge culmea fericirii existențiale înainte de a fi admiși în raiul UE.

Căci molotovenii sunt simplu de fericit. Pentru ei contează nu atât de rezultate, cât intenții. Și dacă intențiile sunt bune, greșelile se mai iartă, căci a greși și omenește, numai cine nu face nimic, nu greșește.

Acum stau și mă gândesc: pentru PAS au votat 52,8% din alegători și doar 52,4% consideră că lucrurile merg într-o direcție corectă, unde s-au pierdut 0,4%? S-au dezamăgit înainte de pornirea vremurilor bune sau au votat fără să creadă? Și dacă oamenii sunt atât de mulțumiți înainte de pornirea vremurilor bune, atunci poate nu sunt rost ca ele să pornească? De ce să riscăm?

Al tău pilostrat, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md