/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

PLDM are un nou președinte interimar. Decizia luată la ședința Consiliului Politic Național al partidului

missing
01 august 2021, ora 16:43

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) are un președinte interimar nou. Este vorba despre Iulian David, cel care anterior a ocupat fotoliul de vicepreședinte al formațiunii. Decizia a fost luată de către Consiliului Politic Național al PLDM, la propunerea Biroului Permanent Central.

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Politic Național al PLDM. În cadrul acesteia au fost discutate subiecte cu referire la situația politică după alegerile parlamentare din 11 iulie 2021, activitatea partidului în perioada electorală precum și obiectivele imediate ale formațiunii.

Consiliul Politic Național a stabilit data de 5 decembrie 2021 pentru desfășurarea Congresului X Extraordinar. În cadrul ședinței, Consiliul Politic Național a luat act de cererea de retragere a domnului Alexandru Bujorean din funcția de președinte interimar, motivată de necesitatea implicării plenare în funcția de primar al orașului Leova.

De asemenea, a fost instituită comisia specială pentru pregătirea și organizarea Congresului X Extraordinar. Comisia va fi condusă de secretarul general al partidului, Alexandru Fetescu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram